Meant To Be su predstavili novi singl.

Pjesmu ‘Raise Me Higher’ prati i spot kojeg možete pogledati na glavnoj stranici. Pjesma najavljuje drugi album koji nosi zanimljiv naslov ‘The Statement of a Broken Mind’. Fokus je na videospotu i singlu koji su lansirani 17. decembra. Mlado, moćno i kreativno tri su stavke koje se mogu primijetiti u novom spotu snimljenom u Gradskom kazalištu u Umagu pod palicom kreativnog tima SONICYUT, dok je miksanje i mastering kontrolirao Goran Kovač. Sve je snimano u Zagrebu u studiju Beton s Markom Matije-vićem Sekulom. Posebne zahvale članova idu i Lani Koler te Shamanu.

Meant To Be je metalcore band iz Umaga, aktivan od 2014. godine, kada su i izdali svoj prvi EP – ‘Veni Vidi Vici’ uz isto-imeni popratni singl i spot.

Nakon Veni Vidi Vici promo turneje, band zauzima drugo mjesto na najvećem demo festivalu u regiji, HGF-u. Treba svakako spomenuti i nastup na HRT-ovoj uglednoj muzičkoj emisiji Garaža. Bend je također imao priliku zasvirati u Italiji, Sloveniji uz pojedine koncerte i po Hrvatskoj, a dijelili su pozornicu i s poznatim talijanskim bendom, Insane Therapy.

Agresivni riffovi, mješavina clean i “in the face” vokala, brze ritmike te dramatičnost klasičnih instrumenata poput vilona, violončela i timpana odlično se spajaju s bendovom anti-ratnom propagandom.Iako su ljudska prava, anti-imperijalizam i razočaranje u društvo ono što ih zapravo gura naprijed i motivira, ‘Meant to Be’ ima i nježniju stranu, koja dolazi do izražaja kada su društveni problemi svakodnevnice glavna tema. Upravo u spomenutom segmentu njihove glazbene tematike se nazire širok spektar utjecaja, od tradicionalnog popa pa sve do heavy metala, žanrovi koji su ostavili značajan trag u njihovoj glazbi i smjeru. Nedavno su najavili izlazak prvog LP albuma, koji je po njihovim najavama teži i direktniji od samog Ep-a.Bend čine Alen Hodović (vokal), Marko Purišić (gitara i prateći vokal), Denis Nadarević (gitara), Nola Filipović (bass) te Marti Purišić (bubnjevi).